Nieuw in onze verhuurvloot: Genie S-65 TraX

Nieuw in onze verhuurvloot: Genie S-65 TraX
Nieuw in onze verhuurvloot: Genie S-65 TraX

De S-65 TraX hoogwerker op rupsbanden, die onlangs is aangekomen bij Marchandise S.A., is nu beschikbaar voor verhuur.

De Génie S-65 TraX hoogwerker is een hoogwerker ontworpen door Génie. Hij is speciaal ontworpen om maximale stabiliteit en mobiliteit te bieden op verschillende soorten terrein.

Het belangrijkste kenmerk van de Génie S-65 TraX is het geïntegreerde rupssysteem. In plaats van conventionele wielen is hij uitgerust met slijtvaste rubberen rupsbanden. Hierdoor kan hij gemakkelijk over moeilijke ondergronden rijden, zoals oneffen terrein, hellingen (45%) of losse grond. De rupsbanden bieden superieure tractie, zodat de hoogwerker stabiel en veilig blijft rijden.

Het werkplatform van de Génie S-65 TraX is ruim en biedt plaats aan meerdere personen en hun uitrusting (454 kg). Hij heeft een hefhoogte van 21,8 meter en een maximale horizontale reikwijdte van 16,51 meter, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan taken, of het nu gaat om onderhoud, bouw of industriële werkzaamheden.

De hoogwerker is uitgerust met een telescopische arm en een pendelarm om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. De arm kan 360 graden draaien, wat veel flexibiliteit biedt tijdens de werkzaamheden.

De Génie S-65 TraX heeft ook een intuïtief besturingssysteem, waarmee de bestuurder de bewegingen van het platform eenvoudig vanaf het werkplatform kan bedienen. Een antikreuksysteem en een noodstop zijn ook geïntegreerd om de veiligheid van de gebruiker te garanderen.

Kortom, de stabiliteit, oversteekbaarheid en grote reikwijdte maken de Génie S-65 TraX een ideale keuze voor professionals. 

Meer weten of deze machine huren?  Genie S-65 TraX

+32 (0) 85 31 15 91