Evolutie

De toekomst ...

De strategie van de onderneming bestaat erin de kwaliteit en het volume van haar vier activiteiten te verhogen via de merken die ze verkoopt, verhuurt, uitleent en onderhoudt. Ze steunt daarbij op de ervaring, het professionalisme, de flexibiliteit, het dynamisme en het enthousiasme van haar teams en bouwt commerciële langetermijnrelaties op met haar klanten en leveranciers op basis van vertrouwen en respect voor wederzijdse belangen.

Om gelijke tred te houden met de groei is naast de huidige locatie een extra terrein van 7.000 m² aangekocht, waarop een hal is gebouwd om de machines en accessoires van de verhuurvloot te huisvesten. De werkzaamheden zijn in 2019 afgerond.

De rest van het verhaal bouwen we samen met onze klanten en onze huidige en toekomstige partners.

Onze missie

Marchandise S.A. is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, opleiding en het onderhoud van handling-, off-road-, bouwplaats-, personeelshef- en landbouwmachines. Onze missie is om de perfecte oplossing te vinden voor uw uitdagingen op het gebied van goederenbehandeling.

Onze visie

Een erkend team zijn, een betrouwbare partner in uw succes. Onze ambitie is om een hefboom te zijn voor menselijke groei, vóór een hefboom te zijn voor economische groei.

Onze waarden

  • Teamgeest
  • Vertrouwen
  • Kwaliteit van dienstverlening 
  • Vervulling

 

""Een erkend team, een betrouwbare partner voor uw succes!""

 

+32 (0) 85 31 15 91