We werven aan

Wij zijn een dynamisch en snel bewegend bedrijf dat op zoek is naar getalenteerde en gepassioneerde mensen om ons team te versterken.

Als lid van ons team profiteer je van een coöperatieve en inclusieve werkomgeving, waar zelfontplooiing en teamgeest centraal staan. We bieden ook veel mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, zodat je je carrièredoelen op de lange termijn kunt bereiken.

Wij geloven in de waarde van onze werknemers en investeren in hun welzijn door middel van een reeks voordelen zoals opleidings- en ontwikkelingsprogramma's en nog veel meer.

Ons bedrijf is ook trots op zijn sterke bedrijfscultuur, die wordt gekenmerkt door onze 4 kernwaarden: Teamgeest, Vertrouwen, Servicekwaliteit en Vervulling. Als lid van ons team maak je ook deel uit van een organisatie die zich bekommert om de impact die ze heeft op de maatschappij en het milieu.

Als je op zoek bent naar een boeiende, uitdagende en lonende werkomgeving, dan nodigen we je uit om te solliciteren naar ons team!

Subcategories

Techniker

Techniker

We zijn altijd op zoek naar gekwalificeerde technicus

commercieel medewerker FR/NL

commercieel medewerker FR/NL

We zijn op zoek naar een vertegenwoordiger FR/NL om onze afdeling Rental & Transport te versterken.

Ongevraagde sollicitatie

Ongevraagde sollicitatie

Welkom in ons open sollicitatiegedeelte! We zijn altijd op zoek naar getalenteerde, enthousiaste mensen om ons bedrijf te versterken en…

+32 (0) 85 31 15 91